باغ موزۀ هفت تنان شیراز
موزه سنگ هفت تنان یا نام دیگرش که باغ تکیه هفت تنان است در ورودی شهر شیراز و در قسمت شمالی از آرامگاه حافظ قرار گرفته است و یکی از موزه های معروف ایران است وقتی از زیر دروازه قرآن رد شدید، در بلوار هفت تنان می توانید باغ موزه زیبایی را ببینید .
باغ موزۀ هفت تنان کجاست؟
علت نام گذاری آن چیست؟
معماری موزه هفت تنان چگونه است ؟
عمارت کریم خانی:
ویژگی بارز معماری موزه هفت تنان:
• تقارن در بنا
• تجلی هنر مقرنس
• استفاده از عناصر طبیعی مانند نور و آب
• تزئینات ظریف و هنرمندانه
• هماهنگی بین فضای داخلی و خارجی
چه آثاری در این موزه نگهداری میشود؟
در موزه سنگ شیراز کتیبه هایی تاریخی و سنگهای باستانی ارزشمند و گرانبهایی نگهداری میشود این سنگ نوشته ها در باغ موزه هفت تنان از قدمت بالایی برخوردار است. بر روی کتیبه های موجود در این موزه سنگ،خطوط و حکاکی هایی مشاهده میشود که نوع آن خطوط :نستعلیق ،کوفی ،ثلث ، نسخ و توقیع است.
نقاشی ها راویانی از گذشته :
درویش جوان
درویش پیر
حضرت موسی
نقاشی قربانی حضرت اسماعیل(ع)
نقاشی شیخ صنعان و دختر ترسا
یکی دیگر از تصاویر عمارت به داستان شیخ صنعان و دختر ترسا اشاره میکند. در این تصویر میتوان شیخ را در حالی که از سوی مریدان خود احاطه شده است، مشاهده کرد.
دختر ترسا نیز بالای سر آنها قرار گرفته است.
مسیرهای منتهی به باغ هفت تنان شیراز
جاذبههای دیدنی نزدیک به باغ هفت تنان
نزدیکترین هتلها به موزه هفت تنان
اگر تمایل دارید که محل اقامت شما در نزدیکی باغ هفت تنان باشد، گزینههای مختلفی خواهید داشت. نزدیکترین هتلها به موزه هفت تنان که کمی بیشتر از 1 کیلومتر فاصله دارند شامل هتل بزرگ شیراز، هتل پرسپولیس،هتل رویال شیراز،هتل ارگ ،هتل آپارتمان جهان نما وهتل شمس می باشند که اقامت در نزدیکی این موزه باغ را آسان کردند . جهت رزرو هتل می توانید به سایت safaronline.net مراجعه کنید.
بازدید از باغ هفت تنان شیراز، کنار آب رکنآباد…
برای بازدید از باغ هفت تنان و در کل، شهر شیراز،بهترین زمان فصل بهار است. با حضور در باغ در ماه اردیبهشت میتوانید طراوت گیاهان و درختان را بیشتر حس کنید. نیمه اول پاییز هنگامی که هوا هنوز سرد نشده است نیز زمان مناسبی برای سفر به باغ هفت تنان بهحساب میآید. آب رکن آباد توسط رکن الدوله دیلمی در سال ۳۳۸ ایجاد شد و بسیار مورد توجه حافظ قرار داشت. آب رکن آباد منبعی برای تامین آب آشامیدنی محلههای حافظیه، روستای اکبرآباد، چهل تنان و هفت تنان بود.
ثبت دیدگاه